Abonnement / lidmaatschap WGTC 2023

Naar jaarlijkse gewoonte mogen jullie tijdens de maanden december en januari onze voorverkoop verwachten. U kan uw abonnement / lidmaatschap aan vragen voor Tennis, Padel of een combinatie tennis en Padel.
Voor Tennis wordt met een abonnement gewerkt, voor Padel is dit een lidmaatschap en pay for play formule. De aanvraag of vernieuwing kan vanaf 14 december:
– Via de website van tennis Vlaanderen
– Rechtstreeks via de app van tennis Vlaanderen
Instructies hiervoor kan u verder in deze brief terug vinden.

Omdat het leven al zo duur is, indexeren wij onze tarieven dit jaar niet zodat u aan dezelfde prijs als vorig jaar kan genieten van een jaar tennis en/of padelplezier!!  

De voorverkoop en de voorverkoopprijzen voor tennis blijven beperkt in de tijd geldig en dit van 14 december 2022 tot en met 31 januari 2023. Daarna vervallen de voordelige tarieven. Inschrijvingen na 31 januari 2023 worden strikt en zonder uitzondering betaald aan de normale prijzen. Deze worden ook automatisch op Tennis Vlaanderen aangepast.  

Heeft u vragen vooraleer een abonnement aan te schaffen? Wenst u meer informatie over de club, wenst u info over interclub?
Op zondag 15 januari 2023 is er een infomoment in de bar tussen 10u en 12u waar u alle informatie kan bekomen. Kan u niet wachten, dan kan u steeds een mail sturen naar secretariaat@wgtc.be.  

De tarieven kan u op onze website terugvinden.

Je kan je op volgende manieren lid maken:
1. Ben je al aangesloten bij tennis Vlaanderen en weet je het wachtwoord: via volgende link naar het dashboard gaan http://www.tennisVlaanderen.be/clubdashboard?clubId=1909 en daarna inloggen op de site www.tennisVlaanderen.be (rechts boven) . Eens ingelogd naar beneden scrollen waar een knop lid worden staat, hierop drukken en velden doorlopen.

2. Ben je al aangesloten bij tennis Vlaanderen en weet je het wachtwoord niet: Op de knop inloggen drukken (rechts boven) en wachtwoord opvragen. Wie zijn lidnummer niet weet kan dit opvragen door bij zoek te klikken op “speler”. Daarna de procedure volgen zoals bij punt 1.

3.      Indien nog niet aangesloten bij tennis Vlaanderen rechtstreeks naar het dashboard gaan en op de knop lid worden klikken (http://www.tennisVlaanderen.be/clubdashboard?clubId=1909)

4.      Log in op de app van tennis Vlaanderen  

Een tweede, derde, lid aansluiten met één account is mogelijk. De aanvrager is in dit geval de abonnementhouder. Hiertoe duidt u extra personen aan in het betreffende veld.  

Kiest u voor overschrijving dan, krijgt u een mail met overschrijvingsformulier, ontvangt u dit niet, controleer eerst uw SPAM folder. Indien de mail ook daar niet te vinden is, stuurt u best een bericht naar secretariaat@wgtc.be en dan kijken wij na wat er fout liep.     ·

Cash betalen U kan uw abonnement cash betalen. Dit kan op zondag 15 januari 2023 tijdens het infomoment in de bar tussen 10 u en 12u of door een mail te sturen naar secretariaat@wgtc.be om af te spreken waar en wanneer dit mogelijk is.

Sport en cultuurcheques Wij hopen om tegen 15 januari de digitale Sodexo sport en cultuurcheques te kunnen aanvaarden. Wij berichten u zodra dit mogelijk is.  

Factuur? Wenst u een factuur voor uw abonnement, dan kan u dit downloaden vanop uw profiel op de site van Tennis Vlaanderen.  

Korting mutualiteit Bij registratie of inloggen via de site van tennis Vlaanderen kan u het document zelf afdrukken. Dit is reeds volledig voorzien van de nodige informatie en is reeds getekend en dient u enkel nog van een klever te voorzien om aan de mutualiteit af te geven.  

Lessen volwassenen Volwassenen die lessen wensen te volgen kunnen een mail sturen naar info@puursport.be.  Wie start to tennis volgt, heeft op dat moment nog geen abonnement nodig en kan na afloop van het lessenpakket een abonnement aanschaffen.  Meer info hieromtrent kan u bekomen per mail via secretariaat@wgtc.be
·
Lessen jeugd / interclub jeugd Jeugdleden die lessen wensen te volgen en meer informatie wensen kunnen een mail sturen naar info@puursport.be. Jeugdleden die les wensen te volgen zijn verplicht een abonnement aan te schaffen of te vernieuwen.   ·        

Interclub Alle clubleden die interclub wensen te spelen, schaffen bij voorkeur zich een abonnement in voorverkoop aan.

InterclubPadel   Alle clubleden die interclub padel wensen te spelen, moeten minstens 2 weken voor de start van de eerste poulewedstrijd een lidmaatschap aanschaffen (31 maart). Start padel interclub is weekend van 14-15-16 april. Ploegen kunnen zich inschrijven van 1 januari tot 31 januari 2023. Een ploeg bestaat uit minimum 6 spelers, die allen een padel lidmaatschap 2023 WGTC hebben aangeschaft. Meer info omtrent inschrijving van uw team voor de voorjaarscompetitie: mail naar padel@wgtc.be of website Schweppes Padel Interclub – Tennis Vlaanderen of website Interclub – WGTC Padel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *